e -->

Faq | wiegje | geboorteborden


Hoe vaak kan ik de wieg gebruiken?

Veel mensen denken dat het wiegje voor eenmalig gebruik is. Dit is absoluut niet waar. Je kindje slaapt er waarschijnlijk de eerste 6 maanden in. In die maanden kan je het babywiegje vaker in en uit elkaar halen als je het wiegje bijvoorbeeld mee wilt nemen. In 5 minuutjes is dit gepiept. Wanneer je kindje te groot is geworden, stap je over op een ledikant. Zorg dat je de verpakking (doos en karton) bewaard zodat je de wieg weer netjes kan inpakken. Leg het wiegje hoog en droog weg en je kan hem zo vaak gebruiken als jij maar wilt. Wij hebben het wiegje 20 keer in en uit elkaar gehaald en de kwaliteit is niet minder geworden. Wil je 20 kindjes, dan kunnen ze allemaal in deze wieg slapen als je er netjes mee omgaat.

Hoe zwaar is het wiegje?

De wieg van Papercrib is zo licht als een veertje. Hij weegt inclusief verpakking maar 5 kilo. Super makkelijk te verplaatsen dus. Ook is het handig om hem naar beurzen mee te nemen. Je vouwt hem makkelijk in elkaar en met 1 hand neem je hem mee. De lichtheid heeft geen gevolgen voor de stabiliteit. Hij is zo ontworpen en gekeurd dat de wieg absoluut niet zo maar kan omvallen.

Is de wieg wel veilig?

Dit is de meest voorkomende vraag en hier kunnen wij heel duidelijk in zijn. Ja, onze wieg is absoluut veilig en misschien wel veiliger dan de meeste wiegjes die niet gekeurd zijn. Veiligheid staat bij ons voorop en daarom hebben wij onze wieg officieel laten keuren. De eisen die opgesteld zijn door de NEN zijn erg streng. Je krijgt namelijk echt niet zo maar een certificaat en daarom voldoen veel wiegjes niet aan alle normen. Onze wieg voldoet wel en daarmee kunnen we met 100% zekerheid zeggen: "Onze wieg is absoluut veilig verklaard".

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland betaal je €4,95 en voor België hanteren we een tarief van €12.

Wat is de levertijd?

Wij hanteren een levertijd van 5 werkdagen op al onze producten.

Hoe groot is het wiegje?

De maximale lengte is 93cm. De maximale breedte is 66cm. De totale hoogte is 89cm. De hoogte tot het matrasje is 55cm.

Hoe groot is de doos?

98cm x 69,5 cm x 11 cm

Kan de wieg ook uit elkaar gehaald worden?

Ja, dat kan. Je haalt het wiegje uit elkaar op dezelfde manier als je hem in elkaar gezet hebt maar dan andersom natuurlijk. Als je dit normaal doet, blijft het wiegje in goede staat en kan je hem vaker gebruiken. Bewaar de doos en het karton om hem weer netjes in te pakken.

Kan ik de wieg nog een keer gebruiken?

Ja, dat kan zeker. De wieg kan (mits je er zorgvuldig mee omgaat) onbeperkt in en uit elkaar gehaald worden. Dus voor 4 kindjes op rij, binnen 1 gezin, moet het zeker lukken. Bewaar het wiegje wel in de doos op een droge plek dus niet in de schuur.

Kan ik de wieg van Papercrib ergens in een winkel bekijken?

Helaas niet nog maar we zijn er wel mee bezig.

Kan ik de wieg van Papercrib ergens in een winkel bekijken?

Helaas niet nog maar we zijn er wel mee bezig.

Tot hoeveel weken kan ik de wieg gebruiken?

Je kindje mag erin slapen tot het niet meer veilig is. Dit zal voor elke baby anders zijn maar gemiddeld kan een baby er 4 maanden veilig in slapen. Als je baby gaat draaien, zich kan optrekken of te groot wordt, moet je overstappen op een ledikantje.

Hoe groot is het matrasje dat er in hoort?

Papercrib heeft de afmetingen (80 x 40) van een standaard wiegmatrasje aangehouden.

Is er gereedschap nodig om de wieg in elkaar te zetten?

Nee, je schuift alles makkelijk en snel in elkaar. Super handig als je hem mee wilt nemen ergens naar toe. Veel kleine ondernemers die op beurzen staan, hebben een Papercrib om een wiegdeken, wieglaken of een wieghoeslaken ten toon te stellen. Makkelijk in en uit elkaar te halen en mee te nemen.

Kan ik de wieg retour zenden en moet ik dit zelf betalen?

Je kan de wieg retour zenden mits deze niet is uitgepakt en wanneer je hem niet zelf ontworpen hebt. Heb je de wieg al uit zijn verpakking gedrukt, dan kun je deze helaas niet meer retourneren. De verzendkosten van het geretourneerde product zijn voor eigen rekening.

Hoe groot is het geboortebord?

De afmetingen zijn 100cm x 70 cm. Dit is de totale lengte van de plaat. Je vouwt hem iets dubbel als je hem op het raam bevestigt en dan zal de lengte natuurlijk afnemen.

Kan ik een geboortebord zelf maken?

Ja, dat kan bij ons als enige. Je hebt onze hulp niet nodig omdat de designtool heel makkelijk werkt.

Kan ik een geboortebord maken op mijn mobiel?

Helemaal zelf maken gaat lastig worden. Alleen een naam aanpassen is zeker mogelijk maar het aller beste is om even achter een computer of laptop te gaan zitten. Dan ben je veel sneller klaar en dat werkt echt veel beter.

Hoe maak ik een geboortebord?

Dat is heel simpel. Je klikt een geboortebord aan (het maakt niet uit welke) en hij opent alle geboorteborden in onze tool. Hier kies je er eentje uit of pak je een leef geboortebord. Je kan alles aanpassen wat je wilt. Je maakt hem dus echt helemaal zelf. Klik vervolgens op het vinkje en laad hem in je winkelmandje. Bestel en betaal en je ontvangt je eigen geboortebord met naam binnen 5 werkdagen in huis.

Kan het geboortebord wel tegen water?

Ja, dat kan hij zeker. Hij is waterafstotend en de kwaliteit wordt pas na enkele maanden minder.

Wanneer koop ik een geboortebord?

Koop je geboortebord op tijd. Wij hanteren een levertijd van 5 werkdagen dus pas na de geboorte bestellen, kan wel maar hij komt dus niet de volgende dag. Zodra je de naam van je baby weet en natuurlijk het geslacht, bestel je het geboortebord.

Waait het geboortebord niet van het raam af?

Nee, zeker niet. Hij blijft netjes op het raam tot wel windkracht 6. Geen enkel probleem is.

Hoe bevestig ik het geboortebord op het raam?

Met dubbelzijde tape. Dit wordt meegeleverd.

Hoe verwijder ik het geboortebord?

Door er gewoon aan te trekken. Het kan best goed vastzitten en daarom moet je er wel flink aan trekken maar het geboortebord gaat er altijd goed af.

Ik wil een geboortebord met naam, kan dat?

Ja, je past de naam die op de templates staan gewoon aan naar de naam van je kindje. Je kan ook meerdere namen toevoegen door simpelweg op: tekst toevoegen, te klikken.

Mag ik het geboortebord ruilen?

Nee, helaas mag dat niet. Het geboortebord is gepersonaliseerd en voor jou ontworpen en kan dus niet retour gezonden worden.

Wat als er iets mis is met mijn geboortebord?

Stuur ons een berichtje en we zullen een nieuwe opsturen. Koop je geboortebord dus op tijd.